سلسله یادداشت های حقوقی ویژه ی اشتغال و کارآفرینی نوبت نهم: هدف گذاری

به نام خدا



سلسله یادداشت های حقوقی ویژه ی اشتغال و کارآفرینی



نوبت(نهم): هدف گذاری




در توسعه و رونق کسب و کار ، هدف گذاری بسیار مهم است. هدف گذاری ، حسب مورد می تواند کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت باشد.



1- هدف کوتاه مدت



در این مرحله ، وکیل می تواند جهت امرار معاش و کسب درآمد حداقلی ، روابط شغلی کوتاه مدتی را برای خود تعریف و ترسیم نماید مثل همکاری با یک شرکت یا موسسه حقوقی یا اشخاص حقیقی حتی خارج از علاقه و تخصص خود.



2- هدف میان مدت



در این صورت، وکیل می تواند یک برنامه مثلا پنج ساله تعریف کند و در کنار فعالیت در مسیر کسب روزی و امرار معاش ، سرمایه گذاری برای آینده نیز نماید مثل همکاری با نهادها و سازمانهای دولتی و عمومی یا شرکت ها و کارخانه های بزرگ برای کسب تجربه و تمرین برای فعالیت های آتی.



3- هدف بلند مدت



هدف غایی و نهایی وکیل ، موفقیت و پیروزی در این مسیر است. مثلا وکیل تصمیم دارد اعتبار و برند شغلی خود را در حوزه های خاصی تعریف نماید. مثلا وکیل ورزشی شود یا در حوزه مالیات یا بورس فعالیت نماید.



بدون شک وکلای موفق از اهداف کوتاه مدت یا میان مدت در مسیر تحقق اهداف بلند مدت خود استفاده ی مطلوب می نمایند لیکن به خوبی می دانند این اهداف ، ایستگاههای موقتی هستند که ناگریز از گذر و عبور از آنهاست و ماندن در این مسیر ، فایده و سودی نخواهد داشت.



توجه: متاسفانه برخی از وکلا علیرغم هدف گذاری بلند مدت، در مسیر زندگی حرفه ای و شغلی خود گرفتار مسائل و مشکلات خاصی می شوند و به تدریج از مسیر اصلی و هدف نهایی و غایی خود دور می شوند. این خطر، بسیاری از وکلا را تهدید می کند و اگر استراتژی مشخصی وجود نداشته باشد ناگزیر در این ورطه غوطه ور و از اهداف خود دور خواهند شد.



 



موفق باشید         



آموزش عالی آزاد عدل(طرح نوین)