سلسله یادداشت های حقوقی ویژه ی اشتغال و کارآفرینی نوبت هفتم: خلاقیت و تفاوت

به نام خدا



سلسله یادداشت های حقوقی ویژه ی اشتغال و کارآفرینی



نوبت هفتم: خلاقیت و تفاوت



 



اگرچه معمولا روابط شغلی میان موکلین و وکلا ، قواعده خاص و غیر قابل تغییری دارد لیکن در همین فضا و محدودیت های شغلی و کاری می توان از خلاقیت و ابتکار استفاده نمود که در توسعه کسب و کار موثراست . در ادامه  به چند نمونه ی آن به طور مختصر اشاره می شود:



1- معرفی وکیل



به هرحال وکیل ناگریز از معرفی و شناساندن خود به بازار و مشتریان است که در همین مسیر می تواند از آخرین ابزار و امکانات موجود استفاده نماید . برگزرای نشست ها و جلسات دوستانه و ارائه خدمات و توانایی ها، اطلاع رسانی آخرین اصلاحات و تغییرات از قوانین و مقررات به صاحبان مشاغل ، اهدای کادوهای تبلیغاتی ، ارسال کارت های ورودیه رایگان به سالن ها و مکان های فرهنگی ، ورزشی و تفریحی ، حضور در مهمانی ها، مجالس و همایش ها و معرفی خود و... نمونه هایی از این ابزار و امکانات است که در شناسایی و معرفی وکیل موثر است.



2- تفاوت در انعقاد قرارداد



هرچند هدف نهایی و غایی موکل و وکیل ، اجرای موضوع وکالت است لیکن نحوه ی اجراء و عملکرد وکیل بسیار مهم و تاثیر گذار است. به عنوان مثال معمولا انعقاد قرارداد وکالت در محل کار وکیل یا موکل است لیکن تجربه نشان داده است حضور در یک محل بی طرف مثل لابی هتل یا مکان معتبر و مجلل، در جذب موکل و انعقاد قرارداد بیشتر موثر است.



3- ارائه نقشه و طرح



اگرچه هروکیل برای خود دیسیپلین و انضباط حرفه ای خاصی دارد  لیکن ارائه نقشه و طرح برای جلب توجه موکل و متقاعد کردن وی موثر خواهد بود . اگر سابقه ی مشابهی هم وجود داشته باشد ، تعریف آن پرونده می تواند در جلب اعتماد موکل موثرتراست.



4- سرعت در انجام کار



هرپرونده در یک مدت زمان معقولی باید به انجام برسد . بدون شک گذر زمان طولانی و عدم انجام کار به صلاح هیچ یک از طرفین نخواهد بود.



5- نحوه ی اطلاع رسانی



از زمان انعقاد قرارداد، موکل بدنبال کسب اطلاع از نتیجه ی کار است و احتمالا از طریق تلفن به صورت مستمر با وکیل در ارتباط خواهد بود. در این مرحله پیشنهاد می گردد وکیل با استفاده از ابزار و تکنولوژی جدید به صورت مستمر و مستدل ، اخبار و اطلاعات راجع به کار را به خود موکل منتقل نمایدتا از شدت اضطراب و نگرانی اوکاسته شود.



 



6- حسن خلق و اخلاق مداری



نحوه ی بیان مطالب و صبر و شکیبایی وکیل در مواجهه بارفتار موکل بسیار مهم است. بدون شک استرس ، نگرانی و دلهره ی موکل باعث می گردد او رفتار منطقی و استانداردی نداشته باشد . به همین دلیل ، از وکیل حرفه ای انتظار می رود  با حسن  خلق ، شرایط او را درک نموده و با بیان سلیس ، روان و تاثیر گذار او را آرام نماید.



7- وجدان  وانصاف



داشتن یک وکیل منصف و با وجدان ، آرزوی همیشگی موکل است . در واقع اگر وکیلی این خصوصیات را داشته باشد ، همواره اولین گزینه ی پیشنهادی برای هرکاری است مگر اینکه وکیل، تخصص یا مهارتی در انجام آن کار یا پرونده نداشته باشد.



8- صلابت و اعتماد به نفس



این ویژگی ها باعث می شود وکیل با قدرت و انرژی تمام، سیر پرونده را دنبال نماید و موکل هم با وثوق و اطمینان بیشتری به نتیجه ی کارامیدوار باشد.



 



موفق باشید                



موسسه آموزش عالی آزاد عدل(طرح نوین)