گفت‌وگو با محمدامین نیری رتبه 2 سهمیه ایثارگری آزمون کارشناسی ارشد علوم قضایی سال 1404

لطفاً  ضمن معرفی خودتان، مختصری از سوابق تحصیلی و شغلی تان بگویید.

بنده محمدامین نیری هستم دانشجوی رشته حقوق مقطع کارشناسی دانشگاه شیراز و عضو دفتر استعداد درخشان دانشگاه و در مقطعی مشاور تحصیلی کنکور نیز بودم.

از کی مطالعه برای آزمون ارشد را شروع کردید و شیوه مطالعه شما به چه ترتیبی بود؟  فرصت مطالعه تمام‌وقت را داشتید یا احیاناً شاغل بودید؟

شروع مطالعه من برای کنکور کارشناسی ارشد از مرداد ماه سال 1403 بود که بعد از اتمام امتحانات نهایی ترم 6 با استراحت کوتاهی مطالعه را شروع کردم و ابتدا با ساعت نسبتا پایین در حد 4 ساعت بود و به تدریج افزایش پیدا کرد.

با توجه به برداشتن دروس عمومی در تابستان و فعالیت به کارهای غیردرسی در تابستان تمام وقت امکان مطالعه فراهم نبود در تمام روزها اما تلاش کردم استمرار در مطالعه حفظ شود.

منابع مطالعاتی‌تان چه بود و چطور این منابع را انتخاب کردید؟

منابع مطالعاتی من در دروس جزا و آیین دادرسی کیفری کتاب آقای دکتر غفوری بود که تست هم از کتب خود ایشان استفاده کردم.

در درس فقه کتاب آقای دکتر سینجلی استفاده کردم و در کنار آن کلیپ های ایشان را دیدم که از نظر من فوق العاده بود و دیدن کلیپ های ایشان را به تمام داوطلبان توصیه می کنم برای تست این درس هم از کتاب 1100 تست خود دکتر سینجلی استفاده کردم که این کتاب هم تطابق خوبی با سوالات کنکور داشت.

در درس مدنی از کتاب دکتر توکلی استفاده کردم و تست هم کتاب دکتر قربانی را استفاده کردم.

در درس آیین دادرسی مدنی هم کتاب دکتر توکلی استفاده کردم.

در درس متون حقوقی فقط در دوره های آقای امیربیک شرکت کردم.

انتخاب این منابع عمدتا یا با پرسش از اساتید یا بررسی های خودم بود که کدام کتاب با نحوه مطالعه بنده سازگاری بیشتری دارد.

برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب شما کدام دانشگاه بود؟ چرا؟

من قبل از کنکور از طریق استعداد درخشان و مصاحبه ارشد دانشگاه شیراز در گرایش خصوصی قبول شده بودم، اما با توجه به علاقه به تحصیل در دانشگاه علوم قضایی با تمرکز کامل در جلسه کنکور شرکت کردم که بتوانم انشاالله با رتبه خوبی در این دانشگاه تحصیل نمایم.

چه توصیه‌ای برای داوطلبان این آزمون دارید؟

به دانشجویانی که قصد شرکت در این آزمون را دارند توصیه می کنم با جدیت و استمرار به مطالعه بپردازند و در این مسیر از تجربیات بقیه استفاده کنند و دروس را با علاقه و نه برای کنکور بلکه برای یادگیری خودشان مطالعه کنند.